In de contentsectie biedt ruimte voor specifieke informatie over uw Santa Run. We lopen ze in dit artikel één voor één door.

Hoofdartikel

Hier kunt u een tekst kwijt over de aankomende Santa Run. Deze tekst is de eerste kennismaking van uw bezoekers met de website, het is dus belangrijk dat ze blijven hangen. Houdt de tekst ook leesbaar, dus zorg voor vlot taalgebruik, maak gebruik van alinea’s en maak hem vooral niet te lang.

Goede doelen

Hier kunt de goede doelen kwijt waarvoor u geldt bij elkaar gaat lopen. Deze kunnen gewoon via de teksteditor toegevoegd worden.

Inschrijven

Een call-to-action optie waarmee de bezoeker meteen naar de inschrijfpagina gaat. Het enige wat u hoeft te doen is het veld ‘Knop URL’ aanpassen met de link naar uw eigen inschrijfpagina.

Afteller

Vul de datum en het tijdstip in waarop uw Santarun plaatsvindt. Uw bezoekers kunnen dan precies zien hoeveel trainingsuren ze nog kunnen maken.

Video

Heeft u nog een leuk filmpje beschikbaar? Bijvoorbeeld een impressie van vorig jaar of een wervingsspot voor de komende editie. Dan kunt u die op deze plaats toevoegen.

Social Media

Zet hier alle links naar uw social media kanalen. Facebook, Twitter en Youtube zijn vooraf ingesteld (wel zelf even uw eigen url invullen). Maar u bent natuurlijk vrij om hier nog andere kanalen uit de lijst aan toe te voegen.