Wanneer u de homepage opent ziet u de DIVI opbouwfunctie verschijnen. Deze is onderverdeeld in een drietal secties.

1. De slider met de welkomsttekst
  2. De sponsorbalk
  3. Het contentblok met daarin het hoofdartikel, de laatste nieuwsberichten en een aantal modules in de zijbalk.

Aanpassen van modules

Voor alle modules geldt in grote lijnen dezelfde werkwijze. Door op de drie streepjes linksboven in grijze module te klikken opent u de module. Daar kunt u de inhoud wijzigen. Soms ziet u direct wat u kunt doen, een andere keer (zoals bijvoorbeeld bij de slider) moet u nog een stapje dieper schakelen. Wanneer u de wijzigingen heeft uitgevoerd klikt u achtereenvolgens op ‘Opslaan’ of ‘Opslaan en verlaten’. Vervolgens klikt u nog een keer op ‘Bijwerken’. Hiermee wordt pagina nog als geheel opnieuw bewaard. De rode modules zijn vaste items en kunnen niet gewijzigd worden.

Homepage only

Op dit moment hebben we Divi alleen nog maar beschikbaar gesteld voor de homepage. Alle andere pagina’s kunnen gewoon op de normale WordPress manier gevuld worden.