De slidersectie is het bovenste gedeelte van de homepage. Hierin bevinden zich de slider en de welkomsttekst. Deze elementen worden op de volledige breedte van de pagina weergegeven.

Slider

1. Klik op de drie horizontale streepjes in het balkje ‘Slider’, de module wordt nu geopend.
  2. Klik vervolgens op de drie horizontale streepjes op een de slide ‘Eerste slide’
  3. Pas de volgende elementen aan:
    Titel: Pas de titel aan
    Knoptekst: zorg voor een pakkende tekst (wanneer u niets invult wordt er geen knop weergegeven)
    Knop URL: plak hier de url waarnaar de knop moet verwijzen
    Achtergrond: klik op het tandwieltje rechtsboven en plaats uw eigen afbeelding. Advies is om een afbeelding van zon 1200 pixels breed te plaatsen. U heeft hier ook de mogelijkheid om (onder het 4e tabje) een achtergrondvideo te plaatsen.
  4. Klik achtereenvolgens op ‘Opslaan’, ‘Opslaan en verlaten’ en ‘Bijwerken’

Welkomsttekst

1. Klik op de drie horizontale streepjes in het balkje ‘Welkom’ de module wordt nu geopend.
  2. Pas de tekst aan
  3. Klik achtereenvolgens op ‘Opslaan’, ‘Opslaan en verlaten’ en ‘Bijwerken’

Datum

1. Klik op de drie horizontale streepjes in het balkje ‘Datum’ de module wordt nu geopend.
  2. Pas de tekst aan
  3. Klik achtereenvolgens op ‘Opslaan’, ‘Opslaan en verlaten’ en ‘Bijwerken’