Het gebeurt nog wel eens dat je per ongeluk ergens op klikt waar je achteraf beter niet op had kunnen klikken. De meest gemaakte misser is dat er op ‘Terug naar de standaardeditor’ wordt geklikt. Gevolg: de Divi-opmaak van je pagina is weg. Gelukkig is er in WordPress een handige optie waarmee je alles kunt herstellen: Revisies.

Je kunt deze optie aan de rechterkant van je editor vinden onder het kopje Publiceren. Wanneer je hier op bladeren klikt wordt je naar de revisiepagina gebracht waar je revisies met elkaar kunt vergelijken en terugzetten. Op de revisiepagina krijg je in eerste instantie de nieuwste revisie te zien. Bovenaan de pagina staat een balk die je kunt slepen om de andere revisies te bekijken. Je kunt ook op vorige of volgende klikken om door de revisies heen te gaan.

Indien je een vinkje zet bij “Twee revisies vergelijken” kun je zelf bepalen welke revisies je met elkaar wilt vergelijken.