Over de juiste schrijfwijze van het webadres is tijdens de vorige editie nogal wat te doen geweest. U maakt gebruik van een zogenaamd subdomein, waarbij uw plaatsnaam het eerste deel vormt van de url. Door diverse deelnemers werd deze url nog al eens voorzien van het voorvoegsel www. In de oude opzet werkte dit prima, maar door de invoering van het SSL-certificaat op de website werd dit een groot probleem. Om het heel simpel te zeggen: een SSL-certificaat snapt dit niet.

Wij willen er u bij deze op wijzen dat u voor al uw correspondentie de volgende – juiste – schrijfwijze hanteert:
plaatsnaam.rotarysantarun.nl

Dus geen www. ervoor!