We hebben al een aantal keren de opmerking gehad dat de inschrijfmodule niet werkt. Dit kan een aantal oorzaken hebben.

Formulier wordt niet geladen

Wanneer het formulier niet geladen wordt heeft dat waarschijnlijk te maken met de update naar het nieuwe template. Hierdoor wordt de simpleticket shortcode niet goed in de pagina geladen. De oplossing is heel eenvoudig:

• Ga in WordPress naar Pagina’s > ‘Inschrijven’
  • Knip de tekst simpleticket (inclusief haken) en plak alles opnieuw in de opmaak (zie ook dit artikel)
  • Bewaar de pagina

Verkeerde doorverwijzing

Wanneer de pagina niet goed wordt doorverwezen kom je uit op een pagina met de melding ‘Registratie is uitgeschakeld.’ In dat geval staan zowel de slider als de button in de rechter kolom verkeerd doorverwezen.

Slider

• Ga in WordPress naar Pagina’s > Home
  • Open de module ‘Slider’ in de bovenste sectie
  • Open de dia ‘Eerste slide’
  • Vul in bij Knop URL: /inschrijven

Button

• Ga in WordPress naar Pagina’s > Home
  • Open de module ‘Inschrijven’ in de rechter kolom
  • Vul in bij Button link URL: /inschrijven

Browsercache

Het kan zijn dat de veranderingen niet meteen zichtbaar zijn. In dat geval zou je je browsercache even kunnen legen. Hoe dat moet lees je hier.